IOGA EMBARÀS

(1 ressenya de client)

25,00 

IOGA PER A EMBARASSADES

EN DIRECTE ONLINE

ELS DIMECRES A LES 12:30H

Categoria: Etiqueta:

Descripció

Descobreix els beneficis de practicar ioga durant l’embaràs per a tu i al teu nadó. Sessions de 45 minuts d’exercici de ioga adaptat al teu estat de gestació i dirigits a eliminar molèsties habituals de l’embaràs, preparar cos i ment pel dia del part, cultivar el vincle afectiu amb el teu nadó i afavorir una millor recuperació en el postpart. 

No és necessari que hagis fet ioga abans! Aprèn al teu ritme a la vegada que et cuides per a un embaràs saludable! Amb el PACK ONLINE obtindràs 4 sessions per fer al teu ritme des de casa. Practica i repeteix-les tantes vegades com vulguis durant 30 dies! Comencem?

 

Com es desenvolupa una sessió de ioga prenatal?

La sessió comença posant atenció en el moment present i connectant amb el nostre cos i amb el nadó.

Al llarg de la classe es treballen asanes i seqüències adaptades a l’estat de gestació. Exercicis enfocats a eliminar possibles molèsties derivades de l’embaràs i també a preparar-te per al naixement del teu nadó: aprenent posicions facilitadores del part, d’obertura i de mobilitat de pelvis.

Al final de la classe dedicarem uns minuts per a la relaxació a través de la meditació guiada cultivant el vincle afectiu amb el nostre nadó i afavorint una vivència de l’embaràs i part des de la confiança i la calma.

1 ressenya per IOGA EMBARÀS

  1. Cristina

    Estic en el 2on trimestre i ara fa 1 mes que segueixo les classes. La sensació es d’ estar treballant el teu cos amb la seguretat de que no estàs fent res que pugui fer mal al teu bebè. A mes pots readaptar algun exercici per a que s’adapti millor a les teves condicions físiques. Molt recomanable.

    • kf4cphzo

      Moltes gràcies Cristina! Un plaer compartir les classes de ioga embaràs:)

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *